Pool

Lyxa till det med en pool i trädgården

En pool är det perfekta sättet att lyxa till trädgården. Det finns många olika varianter av pooler, allt från betongpool till glasfiberpool. Dessutom finns det pooler i olika storlekar och former, så det finns något för alla. Du kan enkelt välja en pool som passar dina önskemål och behov vad gäller utformning, budget och hållbarhet.

När du har valt en pool som passar dig påbörjar vi förarbetet i form av grävning och markarbete. Därefter genomför vi monteringen och slutför arbetet. Vi är din trygga partner genom hela processen. 

Önskar du vår hjälp att förverkliga dina pooldrömmar är du välkommen att kontakta oss!

Vi ansvarar för hela projektet!

Val av modell

Val av modell

Grävning & markarbete

Grävning & markarbete

Montering

Montering

Vårt utbud av pooler

Glasfiberpool

Thermopool

MAGIclassic

Betongpool

En betongpool passar dig som vill ha det absolut bästa inom pooler. Poolens stomme är gjuten av betong, vilket ger ett hållbart resultat som håller en livstid. Denna typ av pool kan grävas ner helt eller delvis men kan också monteras helt ovan mark. Det krävs inga extra stödmurar då den är självbärande.

Stålpool

Med en stålpool från Soleo har du en galvaniserad poolstomme som håller mycket länge! Dess 2mm tjocka gods gör den till en av de kraftigaste stålstommarna på poolmarknaden. Stålpoolen är lätt att montera ihop. Givetvis erbjuder vi kompletta poolsatser med det mesta som du kan önska dig. Det finns också unika tillval så som en romantrappa i samma material som övriga poolen eller trappor i hela poolens bredd. Det finns färdiga former och storlekar att välja mellan men vi kan även hjälpa dig som önskar en alldeles fri form.

Glasfiberpool

Glasfiberpool från Best pools är tillverkade av de bästa materialen på marknaden, vilket gör att de håller en otroligt hög nivå och finish. Poolen är rejält uppbyggd med stålförstärkning under bröstningen och kraftfullt isolerat med skum på utsidan för att undvika värmeförluster. Täthetsgarantin på glasfiberpool är 15 år, vilket väl matchar klart dyrare märken på glasfiberpool. Önskar du en glasfiberpool kan du välja mellan många olika modeller och storlekar för att på så sätt få en pool som passar just dig. Dessutom kan denna typ av pool monteras ovan mark med hjälp av vårt ovanmark-kit.

Specialpool

Har du en unik pooldröm eller önskar det där lilla extra för din pool? Självklart hjälper vi dig att förverkliga dessa. Vi har tidigare byggt pooler på berg, pooler med väggar av glas, små inomhuspooler och mycket mer. Inga idéer är för tokiga, vi kommer hjälpa dig på bästa sätt för att göra verklighet av dina drömmar.

Tillbehör

Vi lagerhåller alla reservdelar och tillbehör som kan tänkas behövas för din pool. Dessutom erbjuder vi även pooltak för poolerna. Mer om det kan du läsa nedan!

Vi sammarbetar med

Hemma igen för lite tvätt & omvårdnad 🥰

Tack Morgan & Glanshammars åkeri för snabb & trygg transport!

#glanshammarsåkeri 
#vibyggerdindröm
#erikssonsvard
Boka ett kostnadsfritt besök nu innan alla andra, varmt välkomna ☀️
Önskar du vår hjälp att förverkliga dina pooldrömmar är du välkommen att kontakta oss!
Vi gör hela jobbet!!
Önskar du vår hjälp att förverkliga dina pooldrömmar är du välkommen att kontakta oss. 
Vi har poolen och allt ni behöver. 
Boka ett kostnadsfritt besök. 

https://www.erikssonsvard.se/pool/
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.

Kontakta oss för offert

Kontakta oss för offert

CAPTCHA

© 2022 Eriksson & Svärd AB
Tel: 073-536 33 06
Innehar F-skattebevis & Entreprenadförsäkring -2023