Dränering - dränera hus i Örebro

Professionell dränering av hus och källare

Vi på Eriksson & Svärd AB har stor erfarenhet av dränering och hjälper dig gärna att dränera hus och källare i Örebro med omnejd. Dränering kan skifta mycket i både kvalitet och pris, och en felaktigt utförd dränering kan på sikt bli väldigt dyr. Vi använder därför endast personal med gedigen utbildning och utrustning samt moderna material när vi utför dräneringsarbetet. Kontakta oss för offert eller vid frågor!

DRÄNERA HUS I ÖREBRO

En väl fungerande dränering runt husgrunden är viktigt för att du ska slippa besvärliga fuktskador. Vi är certifierade av Fuktspärrteknik och har stor erfarenhet av dränering. Vänder du dig till oss blir jobbet korrekt gjort från början. Du får en effektiv dräneringsprocess enligt de senaste metoderna på marknaden, och vi är förstås måna om att hålla snyggt efter oss. Alla våra medarbetare har stor kompetens inom hus- och markjobb. Med andra ord kan du känna dig trygg när du anlitar oss, vi vet vad vi gör. Har du frågor om dränering och vill veta mer? Tveka inte att kontakta oss!

Optidrain® - effektiv dränering av grund
På Optidrain® skivan är varje expanderad polystyren plastkula helt omsluten av bitumen och latexlim. Detta förhindrar Optidrain® skivan från att absorbera vatten och fukt samt med den unika porstrukturen finns det en väg för vatten och fukt att transporteras bort. Optidrain® systemet skillnad jämfört med konkurrerande märken är att istället för att klä utsidan med fiberduk har vi valt vår Optiweb duk utanpå skivorna. Optiweb duken är vattentät utifrån men diffusionsöppen inifrån, med andra ord har den en gore-tex funktion. Detta gör att Optidrain® har en mycket hög isoleringsförmåga på grund av att skivorna är torra från början och bara behöver ta hand om fukt som kommer inifrån källarväggen. 

Dränera källare i Örebro med Delta Black Line

Delta Black Line är en fuktspärrmatta som kan monteras bland annat på källarvägg. Den är till skillnad från konkurrerande producenter tillverkad av 100% rena råvaror. Oseriösa producenter köper ofta en så kallad: "Yellow bag" vilket innebär nermalda osorterade plastrester. I dessa mattor/fuktspärrar försämras livslängden och förmågan att motstå alkali, humussyra samt jordtryck radikalt. Det kan innebära att din fuktspärrmatta efter några års påverkan gjort att du inte har någon fuktspärr kvar. Utanför källarväggen stöter man på markfukt och man kan även få lokalt vattentryck mot sin källarvägg i form av regn, smältvatten eller vattenströmningar i marken. Som du förstår är det mycket som påverkar din källarvägg men givetvis finns det en lösning på gårdagens och morgondagens fuktproblem. Med Black Line fuktskyddsmatta får du dessutom 50 års produktgaranti

Kontakta oss för dränering av hus & källare

Vi är stolta över de resultat vi når när det kommer till dränering av hus och källare. Vi har många års erfarenhet och den moderna utrustning som krävs för att dränera med gott resultat. Önskar du offert eller har du frågor om vårt arbete med dränering? Tveka inte då att kontakta oss!