Dränering

Professionell dränering av hus och källare

Vi på Eriksson & Svärd AB har stor erfarenhet av dränering och hjälper dig gärna att dränera hus och källare. Dränering kan skifta mycket i både kvalitet och pris, och en felaktigt utförd dränering kan på sikt bli väldigt dyr. Vi använder därför endast personal med gedigen utbildning och utrustning samt moderna material när vi utför dräneringsarbetet.

En väl fungerande dränering runt husgrunden är viktigt för att du ska slippa besvärliga fuktskador. Vi är certifierade av Fuktspärrteknik och har stor erfarenhet av dränering. Vänder du dig till oss blir jobbet korrekt gjort från början. Du får en effektiv dräneringsprocess enligt de senaste metoderna på marknaden, och vi är förstås måna om att hålla snyggt efter oss. Alla våra medarbetare har stor kompetens inom hus- och markjobb. Med andra ord kan du känna dig trygg när du anlitar oss, vi vet vad vi gör. Har du frågor om dränering och vill veta mer? Tveka inte att kontakta ossför offert eller vid frågor!

Optidrain® – effektiv dränering av grund

På Optidrain® skivan är varje expanderad polystyren plastkula helt omsluten av bitumen och latexlim. Detta förhindrar Optidrain® skivan från att absorbera vatten och fukt samt med den unika porstrukturen finns det en väg för vatten och fukt att transporteras bort. Optidrain® systemet skillnad jämfört med konkurrerande märken är att istället för att klä utsidan med fiberduk har vi valt vår Optiweb duk utanpå skivorna.

Optiweb duken är vattentät utifrån men diffusionsöppen inifrån, med andra ord har den en gore-tex funktion. Detta gör att Optidrain® har en mycket hög isoleringsförmåga på grund av att skivorna är torra från början och bara behöver ta hand om fukt som kommer inifrån källarväggen.

N

Mycket hög isoleringsförmåga

N

Unik porstruktur

N

Optiweb duk utanpå skivorna för ökad effekt.

Dränera källare med Delta Black Line

Delta Black Line är en fuktspärrmatta som kan monteras bland annat på källarvägg. Den är till skillnad från konkurrerande producenter tillverkad av 100% rena råvaror.

Oseriösa producenter köper ofta en så kallad: ”Yellow bag” vilket innebär nermalda osorterade plastrester. I dessa mattor/fuktspärrar försämras livslängden och förmågan att motstå alkali, humussyra samt jordtryck radikalt.

Det kan innebära att din fuktspärrmatta efter några års påverkan gjort att du inte har någon fuktspärr kvar. Utanför källarväggen stöter man på markfukt och man kan även få lokalt vattentryck mot sin källarvägg i form av regn, smältvatten eller vattenströmningar i marken.

Som du förstår är det mycket som påverkar din källarvägg men givetvis finns det en lösning på gårdagens och morgondagens fuktproblem. Med Black Line fuktskyddsmatta får du dessutom 50 års produktgaranti.

tooltip text
N

Tillverkat av 100% rena råvaror

N

50 års produktgaranti

N

Ökad fuktspärr

Hemma igen för lite tvätt & omvårdnad 🥰

Tack Morgan & Glanshammars åkeri för snabb & trygg transport!

#glanshammarsåkeri 
#vibyggerdindröm
#erikssonsvard
Boka ett kostnadsfritt besök nu innan alla andra, varmt välkomna ☀️
Önskar du vår hjälp att förverkliga dina pooldrömmar är du välkommen att kontakta oss!
Vi gör hela jobbet!!
Önskar du vår hjälp att förverkliga dina pooldrömmar är du välkommen att kontakta oss. 
Vi har poolen och allt ni behöver. 
Boka ett kostnadsfritt besök. 

https://www.erikssonsvard.se/pool/
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.

Kontakta oss för offert

Kontakta oss för offert

CAPTCHA

© 2022 Eriksson & Svärd AB
Tel: 019-126000
Innehar F-skattebevis & Entreprenadförsäkring -2023