Bygga pool Örebro

Det är skönt med en pool att svalka sig i under sommarens varma dagar och med en uppvärmd pool kan du faktiskt bada året runt. Att bygga pool behöver inte vara så dyrt och krångligt som många tror. Tvärtom är det oftast ett ganska enkelt projekt som är snabbt genomfört, särskilt om du tar in professionell hjälp, som sköter alla markarbeten, som grävning och gjutning. Nästan alla trädgårdar har plats för en pool. Ju mer plats du har desto större pool kan du bygga, men även en liten pool kan vara till stor glädje, särskilt för barnen.

Funderar du på att köpa pool?

Kanske går du likt många andra i tankarna på att skaffa en pool eller ett spabad. Allt fler svenskar väljer att förverkliga sina pooldrömmar. Idag finns det många prisvärda alternativ som ser bra ut och klarar det svenska klimatet med bravur. Dessutom kan rengöring och underhåll bli enklare än de flesta tror. Mycket handlar om att välja rätt pool och rätt pooltillbehör. Hos oss på Eriksson & Svärd kan du få råd och vägledning som hjälper dig att göra de bästa köpen. Vi har ett komplett utbud av pooler, spabad, kemikalier och olika tillbehör.

Vill du ha hjälp att hitta eller köpa din perfekta pool? Kontakta oss på:  kontakt@erikssonsvard.se


Glasfiber är samma material som bland annat båtar, flygplan och rymdraketer tillverkas av, och anledningen till det är materialets flexibilitet och hållbarhet. En glasfiberpool passar vårt nordiska klimat och kan byggas i många olika former. En bra byggd glasfiberpool kan hålla en hel livstid och den kräver dessutom väldigt lite underhåll.

Vill du förenkla skötseln av din Pool/Spa hemma och på landet?

Nu kan du med hjälp av produkten Poolstation® ta kontroll via mobilen eller surfplattan. Styr vattnet, värmepump, lampor och utebelysning via din smartphone var du än befinner dig.


Med ett pooltak förlänger ni badsäsongen och sparar energi. Vi har pooltak för varje pool och vi kan måttanpassa pooltak för dig som vill få en full ändad lösning med estetik och funktion i centrum.